1507466

Hodelykt LED Scangrip

Head lite A (SG035025)

Varenr:SG035670
BeskrivelseTeknisk infoSupportAndre kjøpte også
Beskrivelse
PROFESJONELL BATTERIDREVET COB LED-HODELAMPE MED 150 LOMEN OG SENSORFUNKSJON
I nesten alle arbeidssituasjoner er det praktisk å ha begge hender fri til å utføre arbeidet ditt så effektivt som mulig. HEAD LITE A er designet for å gi deg et så uunnværlig og støttende sterkt arbeidslys.

HEAD LITE A er oppgradert med den svært effektive COB LED -teknologien som sikrer en superlysende belysning av arbeidsområdet. En trinnløs dimmerfunksjon i området 10% til 100% er lagt til på hodelykten, slik at du enkelt kan justere lysytelsen til den spesifikke arbeidsoppgaven. HEAD LITE A gir opptil 150 lumen.

Med en myk innebygd beskyttelsespute er hodelykten ekstremt behagelig å ha på, og du unngår avtrykk på pannen. Du vil glemme at du til og med bruker den. Den ultralette hodelykten er veldig enkel å betjene, noe som gjør den anvendelig for alle slags arbeidsoppgaver og er vanntett med IP54 -klassifisering.

Fleksibel lysposisjonering og berøringsfri sensor
Den profesjonelle hodelykten kan enkelt justeres for å oppnå optimal arbeidsbelysning.

HEAD LITE A har en berøringsfri sensorfunksjon som gjør det enkelt å slå lampen på / av bare ved å vinke foran hodelykten. På denne måten kan du aktivere lampen med tykke hansker og unngå å berøre bryteren med skitne hender. For å unngå utilsiktet aktivering må du aktivere sensoren med en dobbel bevegelse.

Hvis du vil spare batterikapasitet, kan du enkelt slå på lampen bare når det er nødvendig med sensorfunksjonen. Det kan også være en fordel å slå av lampen for å unngå blendende kolleger i nærheten av deg.

Hvorfor velge HEAD LITE A?
Batteridrevet COB LED-hodelykt som gir opptil 150 lumen
Med den berøringsfrie sensoren kan du holde hendene fri når du bruker hodelykten
Du kan justere lysstyrken til ditt behov med den trinnløse dimmerfunksjonen
Vanntett (IP54)
Den komfortable designen til den ultralette hodelykten gjør at du kan bruke den hele dagen
  

 

 

Teknisk info

Produktinformasjon

Produsent Scangrip


Support
Andre kjøpte også