1507499 1507499 1507499 1507499

Lampe LED Arbeids- Nova Oppladbar 3K C+R

Scangrip SG035056

Varenr:SG035441
BeskrivelseTeknisk infoSupportAndre kjøpte også
Beskrivelse


NOVA 4K C+R er en allsidig LED-flomlys både oppladbar og med kabel (DUAL SYSTEM) som gir deg høy fleksibilitet og uendelige anvendelsesmuligheter i alle arbeidsmiljøer.

NOVA 4K C+R er oppgradert fra 3000 lumen til 4000 lumen og leverer et høyt lysytelse med en jevn og helt jevn belysning. Dessuten gjør den innebygde lysdimmerfunksjonen det mulig å justere lyset i fem forskjellige nivåer.

En intelligent skjerm for batterikapasitet og gjenværende driftstid er tilgjengelig på baksiden.

Fleksibel LED -flomlys med mange bruksområder
Det innovative DUAL SYSTEM gjør det mulig å bruke arbeidslyset med 5 m gummikabel eller uten kabel, noe som gir større fleksibilitet på arbeidsstedet. Det tar bare et sekund å koble til strømkabelen - eller koble fra ved behov.

Siden NOVA 4K C+R er ekstremt robust og IP67, tåler det ethvert krevende arbeidsmiljø og kan brukes innendørs og utendørs arbeid under alle slags værforhold. CRI -verdien er nær dagslys, og NOVA -huset er laget av et robust, støpt aluminium, motstandsdyktig mot sterke slag, støt og vibrasjoner.

NOVA 4K C+R har også et integrert bærehåndtak og stativ for direkte montering på SCANGRIP TRIPOD.

Spred SCANGRIP -lyset ditt
SCANGRIP DIFFUSER -tilbehøret gir deg økt funksjonalitet og nye muligheter for å tilpasse arbeidslyset ytterligere til den spesifikke arbeidsoppgaven. Lysdiffusoren sprer seg og myker opp lyset mens du unngår harde skygger. Det er enkelt og trygt å montere dekselet på SCANGRIP -lampen.

Lysdiffusoren lar deg belyse et helt arbeidsområde og gir et hyggelig og effektivt lys for enhver form for reparasjon, maling eller byggearbeid.

Hvorfor bør du velge NOVA 4K C+R
Kraftig LED -flomlys som gir opptil 4000 lumen
DUBBELT SYSTEM både oppladbart og med kabel
Display som viser både batterikapasitet og gjenværende driftstid
Lys justerbart i fem forskjellige nivåer
Robust hus av støpt aluminium
Vanntett (IP67) for alle slags værforhold og arbeidsmiljø

Teknisk info

Produktinformasjon

Produsent Scangrip


Support
Andre kjøpte også